Untuk Temujanji Sila Hubungi: 03-9173 9786 atau 013 3712334  Klik sini untuk Order >>

Anda Sakit Tanpa Disedari...

"Ubati Sekarang!"

Ketahui Bagaimana Anda Boleh Mengesan Dan Mengubati Penyakit Yang Bakal Menyerang Anda Dengan  Kaedah Yang 100% Bebas Dari Dadah/Bahan Kimia Dan Terbukti Berkesan Merawat Pelbagai Penyakit

Amaran: Kaedah ini Boleh Mengejutkan Anda Dengan Pelbagai Penyakit Bahaya Yang Tanpa Anda Sedari Sedang Menyerang Anda Secara Senyap!

 

Tarikh:
Kepada:
Anda Yang Ingin Kekal Sihat

 

ernahkah anda rasa tiba-tiba rasa pening kepala, rasa termengah-mengah walaupun membuat kerja yang ringan, jiwa resah tak menentu, cepat marah tanpa sebab dan pelbagai lagi sintom penyakit yang mendatangi anda sedikit demi sedikit. Anda sebenarnya sedang diserang pelbagai penyakit bahaya yang bakal melumpuhkan seluruh sistem utama badan anda.

Pernahkah juga anda terdengar tiba-tiba jiran sebelah rumah anda dimasukkan ke hospital kerana diserang Angin  Ahmar, Rakan lama semasa disekolah rendah terpaksa dipotong kakinya kerana kencing manis, bapa rakan anda mengalami masalah mata dan hampir buta kerana penyakit darah tinggi yang teruk. Pengawal keselamatan di  tempat kerja anda terpaksa cuti kerja kerana penyakit Gout yang berlarutan, dan banyak lagi kisah sebegini yang berlaku  hampir setiap hari...Ini adalah fenomena biasa masyarakat Malaysia hari ini yang semakin terdedah kepada pelbagai berbahaya

Rata-rata setiap orang hari ini mempunyai penyakit, sama ada penyakit utama seperti Sakit Jantung, Darah  Tinggi, Kencing Manis ataupun sub-penyakit yang akan membawa kepada penyakit utama secara beransur-ansur.

 

 

FAKTA KESIHATAN

Menurut statistik dari Persatuan Kesihatan Dunia (WHO), penyakit sakit jantung merupakan “Pembunuh No. 1” kepada penduduk sedunia. Ramai penduduk manusia diragut oleh pembunuh tersebut.

Menurut statistik juga, lebih daripada 70% sistem peredaran darah orang dewasa tergendala. Mereka berada dalam kategori sub-sihat dan berisiko terhadap penyakit kronik seperti strok, tekanan darah tinggi, sakit jantung dan arteriosklerosis.

Penyakit akan timbul jika sistem peredaran darah tidak lancar.

Penyakit Serebral-Kardiovaskkular: Kandungan lemak dalam darah terlalu tinggi, darah terlalu likat, tekanan darah tinggi, pitam, trauma, sakit jantung dan sebagainya.

Penyakit Sistem Saraf dan Sistem Endokrin: Penyakit lemah saraf, ketidakupayaan saraf sistem saraf, ketidakupayaan sistem endokrin, penyakit kronik renal, penyakit kencing manis dan sebagainya.

Penyakit Sistem Respirasi: Rhinitis sensitive, jangkitan peparu, ketidakupayaan peparu dan sebagainya.

Penyakit Sistem Pencernaan: Ulser gastric, radang perut dan usus dan sebagainya.

Masalah Sub-Kesihatan: Masalah kesihatan yang berkaitan dengan kecantikan, pemulihan, ortopedik, organ deria, ginekologi, hepatitis B dan sebagainya.

PERCUMA:Dapatkan eCourse bertajuk "Penyakit-Penyakit Bahaya Di Malaysia"

 

...Tapi Kenapa Perlu Ubati Dengan RAWATAN ALTERNATIF MAHSURI

 

 

Sebab #1 - Ubat yang disediakan bebas dari dadah dan alkohol. Kami hanya menggunakan tenaga gelombang yang berlawanan frekuansi supaya kewujudan tenaga penyakit dapat dimusnahkan. Jadi anda tidak perlu risau tentang kesan sampingan (side-effect) untuk jangkamasa panjang

 

Sebab #2 - Harga yang berpatutan berbanding dengan kos rawatan moden.

 

Sebab #3 - Sesuai untuk semua golongan dari peringkat bayi hingga orang tua.

 

Sebab #4 - Menyediakan pelbagai jenis analisis untuk mengetahui pelbagai jenis penyakit  yang bakal terjadi atau yang telah terjadi dengan menggunakan teknologi moden dan terkini.

 

Sebab #5 - Analisis hanya menggunakan rambut sahaja. Daripada rambut tersebut akan tersenarai simptom-simptom penyakit pesakit. Melalui keputusan analisis ini, pesakit boleh merawat dari awal.

 

Sebab #6 - Keputusan analisis boleh didapati dengan segera, cepat dan pantas.

 

Sebab #7 - Tidak hanya tergolong untuk merawat penyakit sahaja. Ia juga merangkumi mental, emosi dan spiritual (jiwa) yang terganggu untuk dirawat segera.

 

Sebab #8 - Rawatan yang terbukti berkesan asalkan pesakit benar-benar yakin dan tenang sepanjang proses rawatan.

 

Sebab #9 - Menyediakan rawatan gaya pos iaitu untuk pesakit yang tinggal jauh diluar kawasan Kuala Lumpur (termasuk Sabah, Sarawak dan Brunei). Hanya poskan rambut ke RAWATAN ALTERNATIF MAHSURI. Anda akan menerima keputusan dan ubat sekurang-kurangnya 2 hari dari tarikh penerimaan.

 

Sebab #10 -Menyediakan Perkhidmatan – perkhidmatan lain seperti;

      -Urut terapi, Sakit tuan puan, Masalah rumahtangga,

     -Saka, sihir, sawan dan gangguan halus, Gangguan tidur

    - Lemah IQ, malas belajar, pelupa dan kurang aktif

     -Sakit kronik, Bisa – bisa tulang

 

 

 

...Perkara-Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Memulakan Rawatan.

Apakah Rawatan Alternatif Mahsuri?

 Rawatan Alternatif Mahsuri  (RAM)  adalah kaedah pemeriksaan dan rawatan  berdasarkan tenaga resonan. Pengamal (RAM) berpendapat bahawa setiap benda yang wujud mempunyai kadar tenaganya yang tersendiri. Tenaga ini wujud hasil dari pergerakan atom – atom yang membentuk  benda berkenaan.

Kerosakan sesuatu benda, organ atau kehadiran penyakit adalah berpunca dari gangguan terhadap susun atur atom berkenaan yang akhirnya menyebabkan kadar tenaganya juga terganggu. Oleh yang demikian untuk merawat organ mahupun penyakit maka tenaga yang sebenar hendaklah dipancarkan semula. Untuk merawat penyakit pula gelombang yang berlawanan frekuensi perlulah dipancarkan sehingga kewujudan tenaga penyakit berkenaan dapat dimusnahkan.

 

Bagaimanakah RAM mengesan penyakit? 

RAM  mengenalpasti menggunakan teknik termoden mengenalpasti potensi penyakit seseorang samada diperingkat fizikal, spiritual, emosi mahupun mental.

Rambut pesakit diambil (dikenali sebagai OUT , “Object Under Test”). Penganalisaan dibuat secara berkomputer  dan data – data yang diperolehi akan dicetak untuk kajian yang lebih mendalam.

  

Selain dari rambut, apakah bahan yang boleh digunakan sebagai 'OUT'   ( Object Under Test ) ?

 Selain rambut, boleh juga menggunakan sedikit darah, air liur, kuku ataupun gambar ( warna ) pesakit sebagai OUT.

  

 Bolehkah saya mengambil rawatan RAM tanpa menghantar OUT ?

Boleh! beritahu kami penyakit yang sedang anda hadapi dan kami akan menyediakan rawatannya. Sekiranya anda telah mendapatkan pengesahan doktor ini lebih membantu kami merawat anda.

  

Kenapa rasa ubat RAM  semuanya sama?

 Ubat RAM yang anda ambil adalah dari bahan yang sama dikenali sebagai “vehicle”. Bahan ini telah dikenalpasti sebagai pemerangkap pancaran tenaga yang terbaik. Beza diantara satu ubat dengan ubat yang lain adalah jenis tenaga – tenaga yang dipancarkan.

  

Saya tinggal jauh dari pusat rawatan RAM, bagaimana saya boleh mendapatkan rawatan?

 Anda boleh poskan RAMBUT kepada kami dan pihak kami akan menghantar ubat menggunakan poslaju berserta laporan analisis potensi penyakit.

  

 Berapa lamakah saya perlu mengambil rawatan RAM ?

 Ini bergantung kepada kadar kerosakan yang sedang anda alami. Sekiranya sakit tersebut sudah terlalu lama biasanya dapat dipulihkan dengan izin ALLAH dalam tempoh 3 bulan. Bagi penyakit yang baru dengan kadar kerosakan sederhana tempoh yang diperlukan adalah sebulan.

Bagi penyakit seperti pening, muntah dan lain–lain yang mendadak kerapkan pengambilan ubat setiap 15 minit ataupun 1 jam.

  

 Apakah ada kesan sampingan bila menggunakan ubat RAM ? 

Tiada kesan sampingan. Yang ada hanyalah “aggravation” iaitu suatu keadaan dimana penyakit – penyakit yang terpendam dalam tubuh anda dikeluarkan satu persatu. Kesan ini tidaklah mesti berlaku. Sekiranya berlaku hentikan sementara pengambilan ubat RAM sehingga anda tenang semula. Ambil semula ubat RAM dan ulangi kaedah ini sehingga tidak ada lagi “aggravation” berlaku.

 

“Konsep Rawatan ini Mudah... Kesan, Cegah Dan Rawat. Yang Penting Ialah Yakin Dan Sabar Semasa Proses Rawatan...

 

 

 

PERHATIAN: Tidak kira siapa pun anda, kedudukan anda atau pangkat anda, identiti anda adalah dirahsiakan, Nama yang tertera di dalam testimonial di bawah merupakan nama samaran. Ini adalah untuk menjaga kepentingan semua pihak yang terlibat.

 

Pesakit yang telah membuat rawatan dan berpuas hati dengan perkhidmatan di sini. Lihat contohnya...

"Resdung"

Nama                : Maznah Bte Zakaria

Umur                 : 35 tahun

Pekerjaan         : Pekerja Swasta

Lokasi               : Bdr Sri Permaisuri

Masalah            : Resdung @ Sinusitis

Masalah ini sering saya hadapi sejak 3 tahun yang lalu, kerap bersin, hidung tersumbat, kesukaran bernafas, sensitif pada habuk dan bulu kucing. Agak tertekan rasanya bila masalah ini sering berlaku.

Banyak ubat berkaitan resdung telah saya cuba tapi masih teruk. Kebetulan kawan saya ada pergi ke Rawatan Alternatif Mahsuri untuk sakit anaknya yang semakin pulih. Dialah yang mencadangkan pada saya untuk mencuba. Saya kuatkan semangat untuk bertanya tentang masalah ini.

Setelah membuat temujanji, saya telah datang membuat terapi saraf yang mana rasa pada mulanya agak sakit, rasa loya nak muntah, banyak minyak terasa ditekak. Selepas beberapa minit terasa lega dengan rawatan saraf tadi.Saya dinasihatkan untuk datang kali ke 2agar sistem peredaraan lebih lancar. Dengan adanya ubat Resdung dan beberapa kali terapi, resdung saya bertambah baik.

 

 

"Jaudice @ Penyakit Kuning"

Nama                : Mohd Izlan Bin Ahmad

Umur                 : 15 Hari

Pekerjaan         : Baru Lahir

Lokasi               : Putrajaya

Masalah            : Jaundice @ Penyakit Kuning

Saya telah mengenali Rawatan Mahsuri ini sejak 2008 lagi iaitu anak pertama yang mengalami penyakit kuning. Alhamdulillah dengan analisis penyakit dan ubat jaundice anak saya pulih sepenuhnya. Apa yang ingin saya kongsikan disini adalah masalah anak yang kedua juga mendapat penyakit kuning.

Saya juga menggunakan cara yang sama mengambil ubat di Rawatan Mahsuri walaupun agak lewat kerana baru keluar dari Hospital dan kerana keadaan tidak mengizinkan. Ubat Jaundis dan analisis penyakit dah abis sebotol tapi jaundis masih lagi tinggi.

Saya rasa tertekan tiba-tiba kenapa tak turun. Saya berusaha datang ke Rawatan Mahsuri membuat rawatan. Hasil dari rawatan tersebut banyak masalah angin, pernafasan laju, peredaran yang darah tidak lancar. Sedikit terapi saraf diberi agar saraf dan peredaraan darah lancar.

Saya akui anak yang kedua ini, pemakanan saya tidak dijaga dengan betul dan juga suami yang selalu merokok di merata tempat sehingga anak mendapat kesannya.

Rawatan susulan saya lakukan lagi kerana untuk pastikan penyakit lain tidak dihadapi. Alhamdulillah gejala utama penyakit kuning kuning seperti kulit, mata, kuku, lidah, kepala dan air kencing berwarna kuning gelap telah beransur pulih berkat kesabaran kami sekeluarga.

 

 

"Sakit Saraf"

Nama                : Rosman Bin Ali

Umur                 : 44 tahun

Pekerjaan         : Bekerja Sendiri

Lokasi               : Pasir Gudang, Johor

Masalah            : Penyakit Saraf

Mengalami sakit kepala, sakit lutut, sakit pinggang, lemah badan dan bisa bisa tulang telah menjadi rutin harian saya hadapi sendirian. Siapa yang sanggup menghadapi situasi seperti ini sehinggakan tidur saya kerap terganggu. Sakit saraf memang bukan mudah untuk diubati. Makanlah apa pun jenis ubat ia tetap akan berpindah rasa sakit dari satu bahagian ke satu bahagian yang lain.

 

Oleh kerana tidak tahan dengan penyakit ini, saya cuba mencari ikthiar di internet melalui carian google "sakit saraf". Memang banyak tentang sakit saraf disana tetapi apabila membaca website Mahsuri saya rasa tertarik dan ingin mencuba.

 

Setelah membuat temujanji dan terus membuat rawatan beberapa kali walaupun agak jauh tapi saya usahakan juga untuk datang. Biasanya saya datang buat 2 kali rawatan iaitu contoh hari ini datang buat sekali rawatan dan esok pagi buat sekali lagi rawatan. Selepas habis rawatan saya terus balik ke Johor.


Begitulah jika waktu lain saya ingin rawatan perkara yang sama saya lakukan. Setiap orang ada keyakinan masing masing tetapi bagi saya setelah mencuba sekali memang terasa kesannya. Alhamdulillah saya rasa perubahannya, Hati rasa Tenang dan Minda rasa lapang.

 

 

"Keputihan Dan Senggugut"

Nama               : Sarimah Mustafa

Umur                : 30 tahun

Pekerjaan       : Pembantu tadbir

Lokasi              : Singapura

Masalah           : Keputihan dan senggugut

Saya menghadapi masalah senggugut dan keputihan yang agak teruk walaupun sudah lama berkahwin. Suatu hari saya melayari internet dan  terbaca mengenai rawatan di Rawatan Alternatif Mahsuri di Cheras, Kuala Lumpur.

Saya amat tertarik dengan kaedah rawatan yang disyorkan. Saya telah diberi  ubat dan juga terapi untuk melancarkan perjalanan darah yang tersekat. Semasa awal pengambil ubat tersebut, banyak keputihan yang keluar dalam masa seminggu dan pulih tidak lama kemudian. Senggugut pula tidak sakit seperti selalu dan haid saya berjalan lancar.

 Selepas mengambilnya selama 3 bulan, badan saya bertambah sihat, penyakit saya juga semakin sembuh. Kini, saya tidak perlu bergantung pada ubat lagi dan kini kehidupan saya lebih bermakna.
 

"Konflik Dengan Suami"

Nama               : Pn Sarina Saifuddin

Umur                : 47 tahun

Pekerjaan         : Pegawai Bank

Lokasi              : Melaka

Masalah            : Konflik dengan suami

Saya menghadapi masalah dengan suami setelah dikurniakan 5 cahaya mata. Ia bermula setelah suami saya dinaikkan pangkat dan sering melakukan kerja diluar daerah. Pada mulanya saya tidak menaruh syak wasangka apabila dia sering pulang lewat tetapi lama kelamaan saya mula sangsi kerana selalu balik pada pukul 2 – 3 pagi. Alasannya kerja terlalu banyak dan berjumpa pelanggan. Pergi outstation pun selepas 3 hari baru balik berbanding sebelumnya hanya sehari dua sahaja.

Perubahan ini telah menjadikan saya sering bergaduh dengan suami dan keadaan bertambah teruk apabila orang ketiga (mak mertua) mula campur tangan dengan menyebelahi anaknya. Saya begitu tertekan sehingga saya pernah mengambil ubat tidur melebihi dos yang dibenarkan dan dimasukkan ke hospital.

Melihat keadaan rumahtangga saya begitu berkocak, sahabat baik saya mensyorkan agar saya datang berjumpa dengan perawat RAM untuk kaunseling. Semasa proses rawatan, saya telah diberi pelbagai nasihat dan pandangan untuk memulihkan permasalahan saya ini. Alhamdulillah, setelah saya mengikuti segala panduan yang diberi hubungan saya dengan suami semakin baik begitu juga hubungan saya dengan mertua. Kini hidup saya lebih tenang, yakin dan gembira dengan perubahan ini.

 

"Darah Tinggi Dan Strok"

Nama               : Pn Syarifah Hasnidar

Umur                : 32 tahun

Pekerjaan         : Suri rumah

Lokasi              : Muar, Johor

Masalah            : Darah tinggi dan strok


Semasa saya mengandungkan anak ketiga, saya telah diserang penyakit darah tinggi sehingga muka dan kaki saya bengkak-bengkak.Saya telah ditahan di wad ICU dan terpaksa melahirkan anak melalui pembedahan walaupun belum cukup bulan. Ini dilakukan demi keselamatan saya dan anak.

 Setelah tiga minggu pembedahan, saya masih dalam keadaan koma.Ini berlaku kerana tekanan darah tinggi saya masih tidak turun walaupun pelbagai cara telah doktor lakukan.Selepas sedar, saya mengalami pelbagai komplikasi antaranya kegagalan buah pinggang, suara menjadi garau dan yang paling malang saya tidak mampu berjalan (stroke).

 Setelah 3 bulan berada di hospital, saya dibenarkan pulang tetapi keadaan saya masih begitu.Berbagai ubat telah dibekalkan sehingga saya perlu menelan 15 biji ubat sehari…Bayangkanlah, betapa seksanya saya ketika itu.Namun pada suatu hari jiran saya telah mengesyorkan agar saya pergi mendapatkan Rawatan Alternatif Mahsuri.

 Dengan ditemani suami, saya kesana. Sewaktu itu saya masih berkerusi roda.Di sana, saya diberikan beberapa jenis ubat dan membuat rawatan terapi.Saya juga ada membuat terapi ais dan setelah tiga kali rawatan, saya sudah mampu berjalan menggunakan tongkat. Saya amat gembira akan perubahan yang berlaku Sehingga kini setelah beberapa rawatan susulan, saya sudah mampu berjalan dan menjalankan kerja-kerja rumah seperti biasa.Saya amat bersyukur dan kini hidup saya lebih bahagia.

"Kencing Manis"

Nama               : Abdul Ghafar b. Roslan

Umur                : 51 tahun

Pekerjaan         : Peniaga

Lokasi              : Ipoh, Perak

Masalah            : Kencing manis dan masalah kegatalan pada kaki

Saya menghadapi penyakit kencing manis sejak 13 tahun yang lalu. Sejak kebelakangan ini kaki saya selalu gatal - gatal dan luka. Akibatnya luka tersebut menjadi hitam. Saya mula risau dengan keadaan tersebut jika ia akan menjadi lebih parah.

Satu hari, saya ada bertemu dengan seorang kawan lama yang kini tinggal di Ampang, Kuala Lumpur. Kawan saya itu  memberitahu saya tentang kaedah rawatan di Alternatif Mahsuri.Pada mulanya saya tidak begitu yakin untuk berubat di sana tetapi setelah melihat kawan saya telah sembuh dari penyakit kencing manis yang dihidapinya saya terus ingin mencuba.


Tiga hari pertama menggunakan ubat yang disyorkan, saya mula terasa akan perubahannya. Seluruh badan saya mula menjadi lenguh-lenguh dan sering buang air kecil. Saya tahu itu merupakan tindakbalasnya. Saya terus mengambil ubat tersebut hingga sebulan dan juga membuat rawatan susulan. Saya juga turut diberi ubat sapu untuk kaki. Alhamdulillah..saya betul-betul gembira apabila kaki saya yang kehitam-hitaman sebelum ini telah menunjukkan perubahan ketara. Tiada lagi gatal-gatal di sekitar kaki.

 

"Berhenti Merokok"


Nama               : Ahmad Razlan Mohd

Umur                : 54 tahun

Pekerjaan         : Usahawan

Lokasi              : Cheras, Kuala Lumpur

Masalah            : Berhenti merokok

Saya merokok semenjak dari sekolah menengah lagi dan sehingga kini usia saya telah mencecah 50 tahun. Tabiat merokok telah sebati dalam diri.Saya merokok sekurang-kuragnya 4 kotak dalam sehari. Saya pernah empat kali cuba berhenti merokok, tetapi akibat faktor persekitaran dan jiwa saya yang lemah, saya kembali ke tabiat asal.

 Pada suatu hari selepas saya pulang dari sembahyang Jumaat, saya terbaca risalah Rawatan Alternatif Mahsuri.Saya amat tertarik dengan perkhidmatan yang ditawarkan,lalu saya pergi kesana bersama isteri.

 Di sana saya telah diberi terapi aura dan kaunseling oleh perawat RAM selain ubat yang berkaitan. Dengan azam yang kuat serta beberapa sesi kaunseling, saya telah berjaya menghentikan tabiat merokok sepenuhnya.Kini hidup saya bebas dari rokok dan kehidupan saya lebih sihat dan berkualiti. 

 

"Anak Degil Dan Malas Belajar"

Nama                : Pn. Rahimah Yaacob

Umur                 : 45 tahun

Pekerjaan         : Arkitek

Lokasi              : Pendang, Kedah

Masalah            : Anak degil dan malas belajar

 Mempunyai anak yang degil dan malas belajar memang menguji kesabaran .Lebih-lebih lagi bagi anak yang akan menduduki peperiksaan seperti UPSR, PMR atau SPM.Begitu juga anak sulung saya yang akan menduduki peperiksaan UPSR.

Saya begitu runsing bila melihat anak sulung saya itu sejak dari kecil, dia memang kurang aktif, malas belajar dan sudah pandai melawan. Pada mulanya saya ingat mungkin anak perempuan memang begitu, tetapi melihat kawan-kawannya yang lain, saya yakin anak saya perlu bantuan intensif.

 Bila ditegur akan kegemarannya menonton TV, ada saja jawapannya.Apabila dia membaca dan membuat latihan yang diberikan guru sekolah, paling tidak pun cuma 10 minit.Masa selebihnya banyak dihabiskan dengan termenung dan menguap.Langsung tidak menampakkan kesungguhannya terhadap pelajaran.

 Telah pelbagai ikhtiar saya lakukan, agar masalah anak saya dapat diselesaikan memandangkan tahun ini dia akan menduduki peperiksaan penting. Dari kelas tambahan, di sekolah dan dirumah beliau masih tiada peningkatan yang memberangsangkan. 

Masalah ini telah saya ceritakan kepada seorang rakan sepejabat.Lalu rakan saya itu telah mencadangkan agar saya mengambil ubat IQ & EQ dari Rawatan Alternatif Mahsuri. Di samping itu juga anak saya turut diberi kaunseling untuk menyelami masalah yang dihadapinya. Alhamdulillah, setelah 3 minggu nampak perubahan pada anak saya dan kini dia lebih ceria untuk belajar dan lebih bermotivasi terhadap diri sendiri.  


 

"Sakit Sendi"

Nama               : Mohd Hassan Hasyim

Umur                : 40 tahun

Lokasi              : Senawang, Seremban

Masalah            : Sakit sendi dan sengal – sengal tulang

Penyakit yang saya hadapi iaitu sengal-sengal tulang dan sering sakit lutut jika berjalan terlalu lama. Keadaan ini membuatkan saya tidak selesa dan tidak dapat melakukan kerja berat kerana sering terganggu apabila sakit ini menyerang. Sakitnya begitu menyucuk pada setiap urat sendi.

 

Suatu hari saya mendapat risalah daripada seorang kawan mengenai Terapi Aura yang sungguh berkesan untuk menyembuhkan penyakit sendi dan saraf. Saya amat teruja untuk mencubanya setelah saya mendapat keterangan daripada Rawatan Alternatif Mahsuri mengenai keberkesanannya. Tanpa berlengah saya membuat temujanji dan setelah mendapat rawatan di sana saya begitu berpuas hati dengan keputusannya. Tiada lagi rasa lenguh sendi dan sakit lutut juga berkurangan setelah 3 kali rawatan.

 

 

"Migrain"

Nama                : Jaslina Jasmine

Umur                 : 25 tahun

Pekerjaan         : Akauntan bank

Lokasi              : Hulu Langat, Selangor

Masalah            : Migrain

Penyakit migrain ni memang dah lama saya hadapi. Sekiranya cuaca panas, kurang tidur atau bebanan kerja yang banyak di pejabat, mulalah penyakit migrain saya datang menyerang. Biasanya saya akan menelan 2 biji panadol bagi melegakan kesakitan namun setelah sekian lama saya dapat rasakan ubat tersebut tidak mampu lagi memberi kelegaan.

 Sedang saya melayari internet, saya terbaca iklan mengenai Rawatan Alternatif Mahsuri, lalu tanpa berlengah saya pergi kesana. Semasa dalam rawatan, saya diberi ubat dan membuat Terapi Aura. Saya juga digalakkan berpantang makan makanan berlemak dan makanan yang sejuk. Pada mulanya saya masih mengalami migrain yang teruk, tapi saya telah dinasihati oleh Doktor agar terus memakan ubat yang diberikan sekerap yang mungkin.kerana itu adalah kesan dari tindakbalas ubat .

 Setelah beberapa hari, saya dapati badan saya lebih segar dan sehingga kini saya tidak lagi bergantung pada ubatan lain.Saya amat gembira diatas perubahan yang ketara ini dan saya telah banyak memperkenalkan Rawatan Alternatif Mahsuri kepada saudara mara dan sahabat handai. Sekiranya anda mencuba, saya pasti anda juga turut gembira.

 

 

"Gangguan Halus"

Nama                : Raziah Ahmad Fauzi

Umur                 : 27 tahun

Pekerjaan         : Setiausaha

Lokasi              : Shah Alam, Selangor

Masalah            : Gangguan halus

 Saya mengalami gangguan ini sejak setahun lalu. Pada mulanya saya hanya merasakan sakit – sakit seluruh badan tetapi kini saya sering jatuh pengsan 2 hingga 3 kali sehari sehingga menjejaskan prestasi kerja saya. Pelbagai rawatan yang saya lakukan tidak kira moden atau tradisional tetapi penyakit saya tetap sama sehingga saya rasa berputus asa.

Semasa melayari internet saya terbaca mengenai Rawatan Alternatif Mahsuri yang menyediakan rawatan untuk penyakit seperti saya . Semasa awal perubatan keadaan saya begitu teruk kerana perlu melawan dari segi spiritual dan fizikal saya terlalu lemah untuk mengatasinya, tetapi Alhamdulillah setelah 3 kali rawatan saya beransur sihat. Saya diberikan air penawar dan ayat – ayat tertentu untuk pendinding diri. Kini hidup saya lebih yakin dan begitu gembira dengan kehidupan saya sekarang.

 

"Gout Dan Bengkak Kaki"

Nama                : Fauzi Alias

Umur                 : 38 tahun

Pekerjaan         : Juruteknik

Lokasi              : Temerloh, Pahang

Masalah            : Gout dan bengkak kaki

Sudah dua tahun saya diserang penyakit gout. Semakin hari semakin teruk walaupun saya berpantang makan terutama sekali makanan laut. Setiap hari saya perlu menelan ubat yang sama membuatkan saya begitu jelak untuk menelannya dan badan pula terasa letih setiap hari.

Kaki saya membengkak sehingga pada satu tahap saya sukar berjalan dan terpaksa berbaring sepanjang hari dan perlu naik kerusi roda jika perlu kemana-mana. Sakitnya Tuhan sahaja yang tahu. Kerja saya juga terganggu kerana selalu ambil cuti sakit. Hinggalah pada suatu hari kawan saya memberitahu mengenai rawatan di RAM. Penerangan mengenai kaedah rawatannya membuka hati saya untuk berubat di sana.

Semasa awal perubatan, saya perlu melakukan terapi aura sebagai melancarkan darah dan membetulkan saraf. Ubat juga dibekalkan untuk melancarkan lagi proses perubatan. Saya mengulangi terapi seminggu sekali pada bulan pertama. Pada bulan kedua saya sudah boleh berjalan sedikit menggunakan tongkat  dan ternyata badan saya terasa bertambah sihat dan segar.

Saya meneruskan rawatan di RAM dan saya disyorkan membuat terapi ais untuk mendapatkan kesan yang lebih baik. Setelah 3 bulan saya tidak perlu bergantung kepada kerusi roda atau tongkat lagi. Saya begitu gembira kerana saya juga tidak perlu makan ubat hospital untuk seumur hidup saya.Kini saya boleh berkerja semula dengan lebih selesa dan yakin.

 

"Putus Tunang"

Nama                : Wan Hafizah Wan Mohamad

Umur                 : 23 tahun

Pekerjaan         : Pelajar Universiti

Lokasi                : Dungun, Terengganu

Masalah            : Tiada ketenangan hidup setelah tunang berlaku curang

 Masalah yang saya alami adalah berpunca dari bekas tunangan saya.Kami telah berkawan selama 4 tahun dan atas persetujuan bersama. Dalam tempoh lebih kurang 2 tahun bertunang, majlis pernikahan kami telah 3 kali ditunda atas berbagai alasan yang tunang berikan.

Jiwa saya mula mencurigai tunang, seolah-olah ada suatu perkara yang diselindungkan kepada saya.Dengan izin Allah, akhirnya saya melihat sendiri kecurangan tunang didepan mata. Patutlah selama ini dia seakan – akan menjauhkan diri apabila saya ingin bertemu untuk membincangkan hari pernikahan kami.

Saya begitu kecewa dan merasa sangat sedih kerana dipermainkan begini lalu meminta pertunangan kami diputuskan. Jiwa saya begitu tertekan dan mengasingkan diri seolah – olah hilang keyakinan untuk hidup. Pelajaran saya juga turut terganggu. Ibubapa saya begitu bimbang dengan keadaan saya, lalu membawa saya ke Rawatan Alternatif Mahsuri. Di sana saya telah diberi kaunseling dan 3 jenis ubat yang berkaitan dengan emosi. Setelah 2 kali rawatan, saya dapat rasakan perubahan.

Jiwa saya semakin tenang, badan semakin segar dan sihat serta fikiran saya tidak bercelaru lagi. Saya telah dapat berfikir secara rasional dan dapat menerima segala apa yang berlaku sebagai takdir Ilahi. Saya juga ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada perawat RAM yang telah memberi lebaran hidup yang lebih bermakna untuk saya meneruskan kehidupan yang lebih baik selepas ini.

 

"Asma"

Nama                : Mohd. Akmal bin Rizudin

Umur                 : 10 tahun

Pekerjaan         : Pelajar

Lokasi               : Jasin ,Melaka

Masalah            : Sukar belajar kerana asma

 Anak saya berumur 10 tahun dan menderita penyakit asma semasa berumur 6 tahun. Asmanya semakin hari bertambah teruk dan ditambah pula dengan batuk yang berpanjangan. Dia terpaksa bergantung kepada gas (pam) untuk meredakan asmanya. Saya begitu kasihan melihat keadaannya yang semakin membimbangkan.

Pelbagai ubat telah dimakan dan merata tempat telah saya usahakan untuk merawatnya. Dalam sebulan ada 2 – 3 hari dia tidak datang ke sekolah apabila terpaksa di tahan di hospital. Dia seorang pelajar yang cerdik tetapi disebabkan penyakitnya dia sentisa merendah diri dan malu kerana selalu ponteng kelas dan mendapat keputusan periksa yang kurang memuaskan. Hinggalah suatu hari mak saudara saya mensyorkan agar saya membawa anak saya ke RAM. Pada mulanya saya tidak berapa yakin tetapi berbekalkan kecekalan dihati untuk melihat anak saya sihat semula saya bertekad untuk membawa anak saya ke sana.

Pada permulaan rawatan, anak saya perlu diberi urutan terapi aura untuk merangsangkan pernafasan dan melancarkan mana - mana bahagian yang terganggu. Kemudian anak saya perlu melakukan potensi penyakit untuk mengetahui punca penyakitnya yang sebenar dan potensi penyakit yang akan dihidapinya kelak.

Alhamdulillah, setelah 3 kali rawatan anak saya beransur sihat dan tidak lagi bergantung kepada ubat. Dia sudah boleh bersekolah seperti biasa dan hanya perlu mendapatkan rawatan susulan sesekali sahaja, dan kini setelah 3 bulan anak saya begitu sihat dan kembali aktif di sekolah.

 

"Angin Ahmar"

Nama                : Mohd. Roslan Harun

Umur                 : 60 tahun

Pekerjaan         : Pesara

Lokasi               : Bangsar, Kuala Lumpur

Masalah            : Pengidap angin ahmar dan lumpuh

Saya mengalami stroke (angin ahmar) sejak setahun yang lalu. Sebelah kaki & tangan saya tidak dapat berfungsi & lidah juga menjadi kelu. Saya mengalami lumpuh sebelah badan. Saya sukar untuk bergerak dengan baik dan sukar menggenggam barang. Mulut saya pula herot menyebabkan air liur sentiasa meleleh dan percakapan pun tidak jelas. Saya begitu rasa rendah diri dengan keadaan saya. Puas saya berurut dan mencuba pelbagai ubat tak kira secara moden atau tradisional tetapi tidak banyak perubahan yang berlaku.

Saya telah disyorkan oleh seorang kawan yang secara kebetulan datang berziarah supaya berubat di Rawatan Alternatif Mahsuri (RAM). Ini kerana isterinya telah sembuh dari strok yang dialaminya setelah 5 bulan berubat. Saya mendengar dengan penuh minat dan keesokkannya saya membuat temujanji untuk ke sana. Saya diberi rawatan dengan urutan terapi aura untuk melancarkan peredaran darah serta membetulkan saraf-saraf lain yang terganggu.

Saya perlu mengulangi rawatan ini sekurang-kurangnya 2 minggu sekali untuk kesan yang lebih baik. Saya juga dikehendaki membuat analisis penyakit dan saraf untuk mengetahui punca penyakit. Alhamdulillah, kurang 3 bulan saya telah mula dapat bercakap dengan baik dan badan saya lebih bertenaga dari dahulu dan saya perlu mengulangi rawatan hanya sebulan sekali sahaja. Pergerakan saya juga lebih baik tanpa perlu bantuan dari orang lain..dan hasil kesabaran saya telah pulih setelah 6 bulan berubat. Terima kasih RAM.

 

"Radang Paru-Paru"

Nama                : Ismail Zainuddin

Umur                 : 49 tahun

Pekerjaan         : Guru

Lokasi               : Bandar Baru Bangi

Masalah            : Sering  batuk dan demam kerana pneumonia

 Saya mengalami pneumonia selama 2 bulan. Pada awalnya saya hanya batuk-batuk  sahaja tetapi lama kelamaan batuk saya semakin teruk disusuli pula dengan demam, sakit kepala dan letih seluruh badan. Batuk yang berlanjutan menyebabkan nafas saya menjadi sesak. Prestasi kerja pula menurun kerana sering berulang alik ke hospital. Semasa melayari internet saya telah terbaca mengenai rawatan di Alternatif Mahsuri mengenai konsep rawatanan yang diberikan bagi sesiapa yang mengalami penyakit. Saya tertarik dengan cara perubatan yang hanya menggunakan rambut sahaja untuk mengetahui punca penyakit. Saya telah melakukan terapi dan dibekalkan ubat.

Setelah 2 kali rawatan, saya sudah nampak perubahannya. Saya hanya perlu melakukan rawatan susulan sesekali sahaja selepas itu dan kini saya tidak perlu bergantung pada ubat lagi. Tiada lagi batuk yang teruk dan nafas saya juga bertambah lancar. Badan juga bertambah segar dan tiada masalah lagi untuk melakukan kerja – kerja seharian.

 

"Batu Karang"

Nama                : Mohd. Mukriz

Umur                 : 26 tahun

Pekerjaan         : Polis

Lokasi               : Segamat, Johor

Masalah            : Kencing berbau kerana batu karang

Saya mengalami batu karang yang agak teruk. Perjalanan air kencing terganggu kerana batu karang mula membesar. Saya juga rasa pedih ketika membuang air kecil, rasa loya dan kadang-kadang kencing berbau busuk.

Saya perlu makan ubat setiap hari dan mungkin juga sepanjang hayat jika sakit saya berterusan. Setelah sekian lama berubat saya mula berikhtiar untuk mencari alternatif lain supaya penyakit saya dapat disembuhkan dan saya tidak perlu makan ubat hospital lagi.

Kawan saya telah mencadangkan agar saya mencuba rawatan di Rawatan Alternatif Mahsuri (RAM) setelah membaca kejayaan RAM menyembuhkan beberapa penyakit yang agak kronik. Saya disarankan agar minum air sebanyak mungkin dalam sehari untuk membersihkan ginjal.

Beberapa tindakbalas telah berlaku setelah 5 hari saya makan ubat yang diberikan. Kencing berbau dan pekat. Terdapat juga seperti pasir yang keluar. Saya teruskan makan ubat dan lama-kelamaan penyakit saya beransur pulih. Kini setelah melalui beberapa rawatan susulan saya telah sembuh sepenuhnya dan hidup saya lebih cergas dan bertenaga.

 

 

 

...Apakah Jenis-Jenis Penyakit Yang Boleh Di Rawat.

Kebanyakan penyakit utama boleh dirawat di Rawatan Alternatif Mahsuri. Ini termasuk semua golongan tua, muda dan kanak-kanak. Berikut ialah antara penyakit yang boleh diubati.

 

 

Sakit Kronik

Gout, Angin Ahmar, Lumpuh, Sakit Lutut

Bisa – Bisa Tulang

Buasir

Sakit Urat, Terseliuh

Sakit Pinggang

Migrain, Stress, Sakit Kepala

Darah Tinggi

Kencing Manis

Urut Terapi

Sakit Tuan / Puan

Masalah Rumahtangga

Saka, Sihir, Jin, Sawan, Meroyan, Histeria

Hilang Ketenangan ( Kaunseling )

Jiwa Resah Dan Gelisah

Lemah Semangat, Fobia (Takut)

Gangguan Tidur (Mimpi Ngeri)

Lemah IQ, Pelupa, Kurang Aktif, Malas Belajar,

Hyperaktif, Degil, Fibroid, Anemia

dan lain-lain lagi..

 

   

 

 

Statistik Kematian Akibat Tabiat Merokok
Di Malaysia, merokok menyumbang kepada lebih 10,000 kematian setahun; 30 peratus daripadanya disebabkan 10 jenis kanser, iaitu paru-paru, mulut, esofagus, tekak, pankreas, pundi kencing, buah pinggang, serviks, kolon dan perut, 50 peratus kematian berpunca daripada sakit jantung dan strok dengan pecahan 25 peratus masing-masing.

lebih 100,000 perokok dimasukkan ke hospital kerajaan di seluruh negara akibat sakit jantung, kanser dan penyakit sekatan pulmonari kronik (COPD) dan lebih penting, negara mengalami kerugian kira-kira RM20 bilion setahun bagi menanggung kos rawatan dan kehilangan produktiviti.

 

...Bagaimana untuk mendapatkan rawatan.

Cara terbaik untuk mendapat rawatan ialah dengan datang sendiri ke Pusat Rawatan Alternatif Mahsuri untuk mendapat khidmat nasihat dengan lebih terperinci daripada kami. Walaubagaimanapun anda boleh menggunakan Rawatan Jarak Jauh sekiranya menghadapi masalah untuk datang.

 

bulletAnalisis Penyakit (RM 80) RM 65

Analisi utama untuk mengesan keseluruhan potensi penyakit anda.


bulletPlus Ubat Saraf x 2 botol(RM40)

bulletPlus Ubat Untuk Analisis(RM20)PERCUMA

 

Ubat untuk merawat penyakit BERBAHAYA yang dikesan menggunakan analisis

**Promosi ini hanya sah jika anda membuat tempahan atau rawatan sebelum Pukul 9 malam, hari 


 

YA! - Saya Berminat Untuk Membuat Rawatan Bagi Mengesan & Merawat Penyakit MERBAHAYA Yang Saya Hadapi!

  • Saya Bersedia untuk Melakukan Rawatan
  • Saya Layak Untuk Mendapat Harga Promosi Yang Ditawarkan  iaitu:-

bulletAnalisis Penyakit (RM 80) RM65

bulletUbat Saraf x 2 botol (RM40)

bulletUbat Untuk Analis(RM20)PERCUMA

 

Hanya $140
RM105.00
(Untuk Tempoh Terhad)

Sila Analisis Penyakit Saya Sekarang

Klik 'button' di atas untuk bayaran...

 

 

>> Jika Anda Tidak Bersedia Untuk Membuat Analisis Klik Di Sini <<

 

Ke Arah Hidup Sihat,

 

P.S: Kebanyakan diantara kita tidak sanggup berbelanja untuk kesihatan diri sendiri. Kita lebih sanggup berbelanja bukan sahaja ratusan ringgit malah ribuan ringgit untuk aksesori kereta, perabot rumah dan pelbagai peralatan lagi yang hanya merupakan kehendak hati kita sahaja.. Kesan penyakit anda di peringkat awal dan cuba mengatasinya.

P.P.S: Ingat! kami menggunakan alat berteknologi tinggi untuk mengesan setiap jenis penyakit yang sedang dan bakal anda hadapi dengan harga yang cukup minimum. Setiap jenis penyakit mempunyai laporan yang jelas.

P.P.P.S: Jika anda membuat rawatan atau tempahan sebelum Pukul 9 malam, hari , anda layak mendapat harga promosi dan ubat analisis dengan PERCUMA. Untuk tempahan sila dail 03-9173 9786 atau 013 3712334.

 

 

>> Jika Anda Tidak Bersedia Untuk Membuat Analisis Klik Di Sini <<

Untuk Temujanji Sila Hubungi: 03-9173 9786 atau 013 3712334

 

© 2006-2017 Rawatan Alternatif Mahsuri

saraf,penyakit saraf,punca penyakit saraf,masalah penyakit saraf,tanda tanda sakit saraf,rawatan saraf,penawar saraf,ubat saraf,aids,penyakit aids,punca penyakit aids,masalah penyakit aids,tanda tanda aids,rawatan aids,penawar aids,ubat aids,anemia,penyakit anemia,punca penyakit anamia,masalah penyakit anemia,tanda tanda anaemia,rawatan anemia,penawar anemia,ubat anemia,aritmia,penyakit aritmia,punca penyakit aritmia,masalah penyakit aritmia,tanda tanda aritmia,rawatan aritmia,penawar aritmia,ubat aritmia,arterosklerosis,penyakit arterosklerosis,punca penyakit arterosklerosis,masalah penyakit arterosklerosis,tanda tanda arterosklerosis,rawatan arterosklerosis,penawar arterosklerosis,ubat arterosklerosis, artritis psoriatik,penyakit artritis psoriatik,punca penyakit artritis psoriatik,masalah penyakit artritis psoriatik,tanda tanda artritis psoriatik,rawatan artritis psoriatik,penawar artritis psoriatik,ubat artritis psoriatik, asites(busung),penyakit asites(busung),punca penyakit asites(busung),masalah penyakit asites(busung),tanda tanda asites(busung),rawatan asites(busung),penawar asites(busung),ubat asites(busung), asma,penyakit asma,punca penyakit asma,masalah penyakit asma,tanda tanda asma,rawatan asma,penawar asma,ubat asma,batu hempedu(gallstone),penyakit batu hempedu(gallstone),punca penyakit batu hempedu(gallstone),masalah penyakit batu hempedu(gallstone),tanda tanda batu hempedu(gallstone),rawatan batu hempedu(gallstone),penawar batu hempedu(gallstone),ubat batu hempedu(gallstone),batu karang,penyakit batu karang,punca penyakit batu karang,masalah penyakit batu karang,tanda tanda batu karang,rawatan batu karang,penawar batu karang,ubat batu karang,batuk berdarah,penyakit batuk berdarah,punca penyakit batuk berdarah,masalah penyakit batuk berdarah,tanda tanda batuk berdarah,rawatan batuk berdarah,penawar batuk berdarah,ubat batuk berdarah,bronkitis,penyakit bronkitis,punca penyakit bronkitis,masalah penyakit bronkitis,tanda tanda bronkitis,rawatan bronkitis,penawar bronkitis,ubat bronkitis,chikungunya,penyakit chikungunya,punca penyakit chikungunya,masalah penyakit chikungunya,tanda tanda chikungunya,rawatan chikungunya,penawar chikungunya,ubat chikungunya,cirit birit(diarea),penyakit cirit birit(diarea),punca penyakit cirit birit(diarea),masalah penyakit cirit birit(diarea),tanda tanda cirit birit(diarea),rawatan cirit birit(diarea),penawar cirit birit(diarea),ubat cirit birit(diarea),demam denggi,penyakit demam denggi,punca penyakit demam denggi,masalah penyakit demam denggi,tanda tanda demam denggi,rawatan demam denggi,penawar demam denggi,ubat demam denggi,demensia(nyanyuk),penyakit demensia(nyanyuk),punca penyakit demensia(nyanyuk),masalah penyakit demensia(nyanyuk),tanda tanda demensia(nyanyuk),rawatan demensia(nyanyuk),penawar demensia(nyanyuk),ubat demensia(nyanyuk),diabetes(kencing manis),penyakit diabetes(kencing manis),punca penyakit diabetes(kencing manis),masalah penyakit diabetes(kencing manis),tanda tanda diabetes(kencing manis),rawatan diabetes(kencing manis),penawar diabetes(kencing manis),ubat diabetes(kencing manis),epilepsi(sawan),penyakit epilepsi(sawan),punca penyakit epilepsi(sawan),masalah penyakit epilepsi(sawan),tanda tanda epilepsi(sawan),rawatan epilepsi(sawan),penawar epilepsi(sawan),ubat epilepsi(sawan),fobia,penyakit fobia,punca penyakit fobia,masalah penyakit fobia,tanda tanda fobia,rawatan fobia,penawar fobia,ubat fobia,gangguan usus perut,penyakit gangguan usus perut,punca penyakit gangguan usus perut,masalah penyakit gangguan usus perut,tanda tanda gangguan usus perut,rawatan gangguan usus perut,penawar gangguan usus perut,ubat gangguan usus perut,glaukoma,penyakit glaukoma,punca penyakit glaukoma,masalah penyakit glaukoma,tanda tanda glaukoma,rawatan glaukoma,penawar glaukoma,ubat glaukoma,hemofilia,penyakit fhemofilia,punca penyakit hemofilia,masalah penyakit hemofilia,tanda tanda hemofilia,rawatan hemofilia,penawar hemofilia,ubat hemofilia,hepatitis,penyakit hepatitis,punca penyakit hepatitis,masalah penyakit hepatitis,tanda tanda hepatitis,rawatan hepatitis,penawar hepatitis,ubat hepatitis,kanser,kanser buah dada,kanser esofagus,kanser hati(hepar),kanser kulit,kanser laring(kanser peti suara),kanser mata,kanser mulut,kanser otak,kanser pangkal hidung,katarak,influenza,insomnia,kayap ular(shinglas),kegagalan buah pinggang,kelenjar prostat,kerosakan otak,ketumbuhan otak,leukimia,malaria,mandul,migrain,osteoartritis,osteoporosis,pangkreas bengkak,parkinson,paru paru berair,penyakit genetik,penyakit hidung,penyakit jantung,penyakit muka,saraf muka,stroke muka,bell's palsy,pneumonia,rabun mata,radang pundi kencing(cystitis),sakit belakang,sakit utut,sembelit,senggugut(dysmenorrhea),Sle,strok,tekanan darah tinggi,ulser,multiple sclerosis

Penafian Penyembuhan

SEGALA KENYATAAN & TESTIMONIAL YANG DITERANGKAN DI ATAS MERUPAKAN PENGALAMAN PENGAMAL PUSAT RAWATAN MAHSURI. KAMI HANYA MENGGUNAKAN ILMU YANG DIANUGERAHKAN OLEH ALLAH S.W.T. SEHEBAT MANAPUN TEKNOLOGI YANG DIGUNAKAN ATAU SEBANYAK MANA PUN ILMU YANG DIMILIKI, JALAN PENYEMBUHAN HANYALAH DATANG DARI ALLAH JUA. ALLAH YANG LEBIH BERHAK MENYEMBUHKAN SETIAP PENYAKIT.