What is this? From this page you can use the Social Web links to save INGINKAN CAHAYA MATA to a social bookmarking site, or the E-mail form to send a link via e-mail.

Social Web

E-mail

E-mail It
February 08, 2009

INGINKAN CAHAYA MATA

Posted in: Tip Kesihatan,rawatan

Setiap dari wanita di dunia ini telah dianugerahkan oleh Allah dengan dua ovari dan dua saluran fallopian.Tujuannya adalah untuk memberi peluang kepada wanita agar dapat hamil lagi jika terjadi kerosakan kepada sebelah ovari dan saluran fallopian .Wanita dapat hamil atau melahirkan anak hanya dengan satu saluran fallopian sahaja.

Lihat sahaja pada bahagian lain pada tubuh seperti paru-paru,buah pinggang atau lainnya yang mana andai salah satu organnya tidak dapat berfungsi ,yang sebelah lagi masih dapat menjalankan tugas tersebut dengan sebaiknya.

Begitu juga dengan keadaan peranakan wanita.Oleh itu bagi wanita yang diluar

sana yang telah rosak saluran ovari sebelahnya jangan risau kerana anda masih berkesempatan menimbang cahaya mata.Insyaallah.

Technorati , , , , , , , , , , ,

Hi! jika anda baru pertama kali melawat blog ini, saya galakkan anda subscribe RSS feed blog ini untuk mendapat pelbagai maklumat terkini. Terima kasih kerana melawat blog mahsuri!


Return to: INGINKAN CAHAYA MATA