Produk

Pusat Rawatan Mahsuri menyediakan pelbagai jenis ubat untuk kesihatan  anda. Produk kami tidak mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, warna, bahan kimia atau bahan – bahan tambahan lain. Tiada kesan sampingan. Setiap benda yang wujud mempunyai kadar tenaganya yang tersendiri. Tenaga ini wujud hasil dari pergerakan atom-atom yang membentuk benda berkenaan.

Kerosakan sesuatu benda, organ atau kehadiran penyakit adalah berpunca dari gangguan terhadap susun atur atom berkenaan dan akhirnya menyebabkan kadar tenaganya juga terganggu. Untuk merawat penyakit gelombang yang berlawanan frekuansi akan dipancarkan sehingga kewujudan tenaga penyakit berkenaan dapat dimusnahkan.

lihat senarai produk di sini:

http://www.mahsuri.com.my/PRODUK.htm

Technorati , , , ,

Hi! jika anda baru pertama kali melawat blog ini, saya galakkan anda subscribe RSS feed blog ini untuk mendapat pelbagai maklumat terkini. Terima kasih kerana melawat blog mahsuri!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Share This  | Email This Page Email This Page  | Print This Page Print This Page  |  Subscribe to It!

One Response to “Produk

  • MyAvatars 0.2
    1
    Azeem
    November 19th, 2007 07:44

    saya pengidap eczema. hampir 5 tahun saya menderita penyakit ini. 80% kulit pada tubuh saya mengalami kegatalan kulit yang kronik. huhu.. mmg menderita saya dibuatnya. macam2 ubat saya dh cuba. tapi masih lg tidak berkesan.

19,539 views
Close
E-mail It