What is this? From this page you can use the Social Web links to save Rawatan 3- Jarak Jauh ( Serangan Saraf) to a social bookmarking site, or the E-mail form to send a link via e-mail.

Social Web

E-mail

E-mail It
May 27, 2009

Rawatan 3- Jarak Jauh ( Serangan Saraf)

Posted in: rawatan

Masalah :

Penyakit yang saya alami ini sejak 17 tahun yang lalu dan sekarang perasaan sering terganggu.Dari pinggang hingga ke kaki semuanya kejang.Kadangkala terus tak boleh berjalan.Memang banyak usaha telah dilakukan tapi masih tetap sakit.Saya mohon petunjuk setiap hari agar dapatlah seseorang membantu mengubat penyakit saya ini.Ada tempat yang tidak sanggup menerima saya selepas sekali berubat dengan alasan kurang sihat.

Pn.Normala – Pekan ,Pahang

JALAN PETUNJUK :

Anak Puan Normala telah melayari website Mahsuri.com.my dan membaca beberapa kali tentang kaedah rawatan ini.Perbualan demi perbualan berlaku untuk memahami masalah yang timbul.Pada peringkat awal Pn.Normala berminat untuk membuat analisis penyakit sahaja.Setelah rambut sampai, kami telah menganalisakan penyakit Pn Normala.Kami dapati banyak yang melibatkan SARAF tersumbat.Setelah siap ubat diposkan ke alamat yang diberi.

Rawatan Selanjutnya- Setelah dua minggu memakan ubat ,Pn. Normala menghubungi kami lagi untuk bertanya tentang perkara yang lain pula.Pada peringkat awal dia cuba menyembunyikan cerita yang sebenarnya, selepas diberi penerangan barulah dia menceritakan masalah sebenarnya.Pekerja Mahsuri membantu dalam kes ini agar bila berubat mesti Yakin dan tidak boleh berselindung di sebalik kata ya atau tidak.Setelah tiga hari memohon hajat pada Allah, Hati Pn Normala rasa yakin dan telah menjelaskan KOS yang telah diterangkan TANPA PAKSAAN.

Sesi rawatan jarak jauh ditetapkan jam 5.00 petang.Pn Normah diarahkan agar mengambil air sembahyang dan memakai telekung ketika proses rawatan di mulakan.Rawatan telah dimulakan tepat jam 5 petang seperti yang dijanjikan.Banyak yang dirasakan keluar dari badan, tangan rasa semut-semut, pinggang ke bawah rasa kebas, nampak seorang budak dan orang tua ada rasa sesuatu keluar dari kemaluan.

Sesi rawatan lanjut hari yang sama jam 8 malam- Pihak RAM telah menghubungi Pn. Normala agar bersiap sedia untuk rawatan kedua kerana ada terdapat lagi saki baki lapisan awal yang tertinggal.Tepat jam 8 malam, setelah persediaan di aturkan kami memulakan rawatan dan didapati kali ini banyak yang cuba mengganggunya. Berkat kesabaran semuanya dapat diselesaikan dengan selamat.Pihak RAM telah mengarahkan Pn. Normala untuk mandi agar bisa-bisa dan keletihan badan dapat dikurangkan.

Komen Perawat :

Mungkin orang yang tidak sakit boleh menghuraikan dengan seribu persoalan.Kenapa boleh macam itu, kenapa boleh macam ini.Dalam catatan kali ini kami hanya mengambarkan situasi / keadaan penyakit itu.Jika ada yang terkena penyakit yang sama sila buat rujukan dengan Pihak Mahsuri.Jangan membuat kesimpulan secara sendiri.Bukanlah senang untuk membuat rawatan secara jarak jauh jika antara pesakit dan perawat tidak yakin.Kejayaan rawatan ini semuanya adalah Keizinan dari Allah Yang Maha Esa.Kami merasakan serapan KEJAYAAN ITU.TERIMA KASIH TUHAN.

” Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan, sedangkan Dia dapat melihat segala penglihatan itu dan Dialah Yang Maha Halus dan Maha Teliti .”
( surah Al-An’am ayat 103)

Technorati , , , , , , , ,

Hi! jika anda baru pertama kali melawat blog ini, saya galakkan anda subscribe RSS feed blog ini untuk mendapat pelbagai maklumat terkini. Terima kasih kerana melawat blog mahsuri!


Return to: Rawatan 3- Jarak Jauh ( Serangan Saraf)