Rawatan 1 –Diekori Dan Diserang Lembaga Hitam

Masalah :

Anak saya telah mengalami penyakit ini sejak 2 tahun lepas.Berbagai makhluk halus boleh dilihat walau dimana sekalipun.Samada di rumah, sekolah ataupun dijalanraya.Telah banyak ikhtiar yang telah saya lakukan tapi masih buntu.Apakah pihak Rawatan Mahsuri dapat membantu.Saya mengetahui pusat rawatan ini dari seorang kenalan rapat.

Puan Salina , Cheras,Selangor

JALAN KELUAR :

Begitulah soalan yang telah ditujukan pada pihak kami mengenai seorang pesakit berumur 8 tahun yang menjadi terlalu takut untuk melalui hidup seharian kerana diekori dan diserang oleh lembaga yang orang lain tidak nampak.Berbagai persoalan timbul dalam kotak fikiran keluarganya sebelum ini.Apabila anak itu bercerita langsung tidak diendahkan oleh keluarga.Tapi bila badan tengah panas terus sahaja di bawa ke hospital.Perkara ini berulang selama berapa bulan dan selepas itu bertukar cara perubatan tradisional pula untuk beberapa bulan sahaja.

Setelah mendengar cerita pihak keluarga tersebut pihak RAM telah membuat analisa tentang masalah tersebut dari cerita yang telah diterangkan memandangkan ia berkaitan dengan ilmu hitam pihak RAM mesti membuat kerja ini dengan teliti iaitu kajian mendalam tentang masalah ini telah dibuat dan pihak RAM mendapati ia berkaitan dengan kedua ibubapanya.Kami berbincang dengan keluarganya agar di ubati angah (pesakit) dahulu dan selepas itu baru yang lain memandangkan setiap kerja ada KOS yang telah ditetapkan, ibubapa angah setuju untuk membuat rawatan bersama pihak RAM setelah faham tentang kaedah rawatan.

Bagi sesi rawatan YANG PERTAMA angah telah kami ajar untuk bertenang jika ternampak sesuatu yang menakutkan.Pada peringkat awal angah agak takut dan selepas ditenangkan oleh ibunya angah dapat menghayati rawatan kami.Banyak lembaga yang keluar semasa rawatan di jalankan satu persatu kami bersihkan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki bagi LAPISAN AWAL Angah rasa lega bila berakhirnya rawatan tapi keletihan yang teramat sangat selepas 1 jam rawatan .

Bagi sesi rawatan YANG KEDUA angah datang lagi untuk membersihkan saki baki gangguan dan ada serangan terbaru dari pihak tertentu.Sebelum itu angah selalu bermimpi ada orang tua datang untuk membunuhnya.Rawatan kali ini lebih banyak yang nampak berbanding sesi rawatan pertama.Pihak RAM bertanyakan angah di kawasan rumah,sekolah, ibubapa dan adik beradik yang lain.Rupa-rupanya keluarga angah terlalu banyak makhluk yang menumpang.Kami tidak kacau makhluk tersebut dan kami hanya merawat pada angah sahaja.Masalah yang lain kami bincang kemudian.

Bagi sesi RAWATAN KETIGA, kami tetapkan angah mesti datang untuk memperbetulkan saraf yang telah lama terganggu sejak angah sakit selera makannya pun kurang kerana tekanan yang dihidapi.Pihak keluarga angah yakin apa yang mereka buat tapi memandangkan mereka ORANG SUSAH kerana telah banyak duit di belanjakan sejak dua tahun lalu.Kami beri mereka nasihat agar jangan leka selepas ini dan jangan mudah terlepas cakap sehinggakan ada pihak yang disakiti.

Komen Perawat :

Kami cuba membantu siapa sahaja yang datang untuk diubati.Tetapi setiap orang yang kena sakit tidak sama tindak balasnya.Adakalanya kita tidak boleh merawat pada hari yang sama kerana ditakuti pesakit akan terasa keletihan yang teruk.Kami akan buat berperingkat-peringkat agar kesembuhan dapat dijalankan secara Tenang.

Al-Quran itu tidak ada keraguan padanya menjadi petunjuk bagi orang-orang yang bertaqwa.Iaitu orang-orang yang beriman (percaya) kepada Yang ghaib, mendirikan Sembahyang dan menafkahkan sebahagian rezeki yang Kami berikan kepada mereka.
( Surah Al-Baqarah ayat 2-3)

Technorati , , , , , , , , , ,

Hi! jika anda baru pertama kali melawat blog ini, saya galakkan anda subscribe RSS feed blog ini untuk mendapat pelbagai maklumat terkini. Terima kasih kerana melawat blog mahsuri!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Cerita Berkaitan yang Menarik di baca...

What Do You Think?

3,771 views
Close
E-mail It